Forţele democratice la #poianabloggerilor

Mulţumesc DRP-ului pentru posibilitatea de a participa la offline-ul online – Seminarul “Informaţie – Mesaj – Atitudine”, aka #poianabloggerilor.

Mulţumesc lui Eugen. Prietenii ştiu de ce ;)

Mulţumesc lui Iulian şi lui Andrei (încă nu am înţeles de ce Andrei nu are blog până acum) pentru provocarea de miercuri dimineaţa, de la Tucano Coffee. Tucano Coffee – connecting good people :)

Mulţumesc surorii şi fratelui-in-law că au transformat ziua de “7 aprilie” dintr-o zi sumbră pentru  istoria R. Moldova, într-o zi minunată pentru mine – în această zi s-a născut nepoţica mea drăgălaşă :P

Şi în genere, mulţumesc tuturor că încă aţi ajuns să citiţi acest rând şi nu aţi închis tabul :)

#speakerii

Cel mai interesant speaker – Turcescu Radu (jurnalist B1TV) – el având o experienţă mare în jurnalism şi în viaţă.

Cel mai dinamic speaker – Bogdan Gavrilă (voluntar la CRSC Europe) – încrezut în sine şi cu experienţă în IT începând cu anii ’90, dar şi fondator al unui din cele “mai mari” siteuri cu referete.

Cel mai aşteptat speaker – Nicoleta Eucarie (Preşedinte Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie) – multe întrebări au fost înainte la început de discuţie şi cu mai multe întrebări s-a terminat discuţia.

Cel mai lung speach – Cezar Ion (director TVR) – a povestit despre experienţa sa şi despre punctele de audienţă a diferitor emisiuni de la TVR.

Cel mai plictisitor speaker – Radu Găină (realizator TVR) – cu ce am greşit noi oare??? :)

Cel mai la curent speaker în ceea ce ţine de trendul modern – George Damian.

Cel mai beton şi puternic speaker – Emil Hurezeanu – numele spune totul!!! (ms Tudor că mi-ai adus aminte de acest domn minunat)

PS: Mulţumită acestui seminar cu multă lume bună, am fost motivat să revin în blogosferă după un an de pauză. Promit solemn şi cu mâna pe tastatură că voi scrie mai des.

Publicat la 16 aprilie 2012, în Amintiri. Articolul are 680 vizualizări

#1 Posted by Ghiță Nițescu (17.04.12 at 07:40)

normal,
scrii foarte chill.

#2 Posted by Radu Chivriga » HAOSul de la Fabrica de Staruri (30.04.12 at 15:45)

[...] #poianabloggerilor, directorul TVR – Cezar Ion, a confirmat că proiectul nu atinge nivelul aşteptărilor şi [...]

Lasă un comentariu